gammel brostein

Slipper løs mer Gaga-galskap

Lady Gaga-sirkuset fortsetter med ny utgivelse. (Foto: Peter Cruise/CC)

Etterlengtet ny singel kommer denne uken.

Lady Gaga har vært en utilnærmelig storhet i underholdningsindustrien det siste året med regelmessige prisdryss og millioner av solgte plater.

Den 24 år gamle jenta fra New York har turnert nærmest uavbrutt i over et år, og har befestet sin posisjon som en av verdens største artister.

Nå er hun endelig klar med nytt materiale, med ny singel som slippes 13. februar.

Stor interesse

Da Gaga vant pris for Årets Video på fjorårets Video Music Awards annonserte hun at det kommende albumet skal hete Born This Way. Hun bekreftet også at førstesingelen som løftes fra utgivelsen vil være tittelsporet.

Ved midnatt første nyttårsdag twitret hun utgivelsesdatoen for både albumet og singelen. Dette førte til så stor pågang at Twitter brøt sammen. Gaga har nærmere åtte millioner følgere på nettstedet.

Det hersker Gaga-feber også på Facebook, hvor hun har over 27 millioner fans. Hun har i tillegg mer enn én milliard videovisninger på YouTube, og har med rette blitt kronet til “Dronningen av sosiale medier”.

Høye forventninger

Mens de fleste av oss enda har til gode å høre singelen, har mange av Gagas nære venner allerede hørt låten.

Born This Way-låten er fantastisk. Den er en frigjørende låt som vil overgå selv Gloria Gaynors I Will Survive, sier Elton John til Perez Hilton.

Produsenten hennes, RedOne, har også bare lovord om den kommende singelen.

– Den er helt nydelig, og Gaga er veldig spesiell for oss alle, sier han til MTV.

Hun vil fremføre låten live for første gang på Grammy-utdelingen som avholdes natt til 14. februar norsk tid.

Populær i Norge

Gaga-hits som Poker Face og Bad Romance har gjort det svært bra på norsk radio, og hennes to foregående utgivelser har ligget til sammen 80 uker på VG-lista.

Da hun gjestet Oslo Spektrum i fjor ble konserten utsolgt på halvannen time. Gaga satte opp en ekstrakonsert, og også denne ble utsolgt på rekordtid.

Born This Way vil være tilgjengelig for nedlastning hos iTunes Norge fra slippdato, 13. februar. Albumet i sin helhet slippes 23. mai.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *