gammel brostein

5 på gata: Vinner Brann over Rosenborg?

Tror du Brann vinner over Rosenborg på søndag?

Tror du Brann vinner over Rosenborg på søndag?

Navn: Morten Sande. Tror det blir tøft for Brann å slå Rosenborg. Hvis de spiller bra, muligens, men jeg har mine tvil. Hadde vært bra for klubben sin del hvis de vant. Selv heier jeg ikke på noen, er en nøytral fotball supporter.

Navn: Oddrun Soleng. Jeg tror det blir uavgjort. Når Brann har hjemmekamp kan alt skje! Selv heier jeg på Rosenborg, så håper jo de vinner. For at Brann må vinne må de springe etter ballen og ikke dommeren. Også må de få styr på økonomien, de bruker alt for mye penger på feil ting. Jeg er glad Åge Hareide ikke er trener på Rosenborg mer. For han er en blei som hater kvinnfolk. Skjønner ikke vitsen med 22 mann etter en ball, hadde vært nok med to menn.

Navn: Fredrik Bjelland. Hm, nei dessverre. De er vel for ustabile. Dette er en kamp som vinnes på midtbane, og der vinner Rosenborg. Brann blir for defensive. Håper det blir uavgjort, er jo brannsupporter.

Navn: Endre Lajord. Nei, fordi Rosenborg er et bedre lag. Tror Rosenborg vinner fordi det er det som pleier å skje når de møtes. Skulle ønske at flere lag enn Rosenborg var gode på et jevnt nivå.

Navn: Monica Laupsa. Vet ikke, kanskje de klarer uavgjort? Jeg er jo Brann-supporter, så tror Brann kan greie seg bra hvis de spiller godt. De har jo et bra samspill. Håper Håkon Opdal gjør det bra.

1 comment for “5 på gata: Vinner Brann over Rosenborg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *