gammel brostein

“Cath In The City” nominert til Blog Awards

Cathrine pleier å vise frem dagens antrekk på bloggen sin. Foto: Cath In The City.

Den bare fem måneder gamle bloggen til Cathrine (20) fra Bergen kan nå bli kåret til “Årets inspirasjonsblogg”.

For første gang i Norge har bloggerne fått sin egen prisutdeling i form av Blog Awards som arrangeres av magasinet Vixen Magazine. Blog Awards går av stabelen onsdag 9. februar på Folketeateret i Oslo. Det skal kåres vinnere i åtte forskjellige kategorier.

Inspirasjonsblogg

Den populære bloggen Cath In The City er nominert i kategorien “Årets Inspirasjonsblogg”. Om denne bloggen skriver Vixen Magazine : “Cath er flink til å presentere nydelige outfitbilder, kule detaljer og gode tips med en kreativ og spennende miks av trender, interiør, mat og alt annet som er en del av livet hennes.”

– Det er veldig hyggelig å bli nominert, spesielt med tanke på at jeg bare har blogget i fem måneder, sier jenten bak bloggen, Cathrine Heienberg (20).

Hun legger mye arbeid ned i bloggen, og synes det er en kjempefin tanke at bloggen hennes kan bidra til å inspirere andre jenter.

Mange lesere

Cathrine begynte å blogge da hun flyttet til New York i september i fjor.

– Jeg opprettet egentlig bloggen for å kunne holde venner og familie oppdatert på livet mitt i New York, forteller Cathrine.

Cathrine beskriver fremgangsmåten for å få glødende hud i et av sine blogginnlegg. Foto: Cath In The City.

Deretter ballet det på seg, og “Cath In The City” har nå rundt 14.000 faste lesere daglig.

– Det føles litt surrealistisk at tusenvis av mennesker vet så mye om meg, når jeg ikke aner hvem de er, sier hun.

Da hun bodde i New York, var gode tips fra New York og Cathrines mange antrekk blant det det som var å finne på bloggen. Tilbake i Bergen fortsetter Cathrine å vise frem sine søte antrekk, og kommer blant annet med tips for hår og sminke.

– Jeg er lidenskapelig opptatt av det jeg skriver om, og ideer til blogginnlegg popper opp i hodet mitt hele døgnet, forteller Cathrine, som skriver om mote og skjønnhet med en god porsjon humor og selvironi.

Cathrine har vært interessert i mote så lenge hun kan huske.

– Jeg var jenten som lekte i farmors klesskap og kledte meg ut i hennes altfor store kjoler, i stedet for å leke med Barbie, forteller hun.

Gru-gleder seg

Nå både gleder og gruer hun seg til Blog Awards, som i følge Vixen Magazine blir en stjernespekket motegalla.

– Jeg tror det blir litt overveldende, sier Cathrine.

– Dette bloggsirkuset er fremdeles så nytt for meg, og jeg blir fort ukomfortabel hvis jeg må mingle med mange ukjente mennesker.

Antrekket blir sannsynligvis en søt, svart kjole fra Topshop. Hår og sminke skal til Cathrines begeistring ordnes av en av Norges beste makeupartister.

– Jeg gleder meg selvfølgelig også kjempemasse, og skal heldigvis ha med meg bestevenninnen min, sier hun.

De andre bloggerne som er nominerte i kategorien Årets Inspirasjonsblogg er Marie Amanda, Livingdoll, Maren Bjørgum og Fashionberry. Cathrine har bare positive ting å si om sine konkurrenter.

– De virker som en gjeng med skjønne og dyktige jenter alle sammen, sier hun.

Hun forteller at hun på ingen måte blir skuffet dersom en av de andre stikker av med tittelen fremfor henne.

– Jeg har jo tross alt bare holdt på med bloggen i fem måneder, mens noen av de andre bloggerne har holdt på i fem år, sier hun.

1 comment for ““Cath In The City” nominert til Blog Awards

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *