gammel brostein

– Tydelig at Bergen elsker Robyn

Det er ikke mange unt å se denne dama i Bergen i mars. (Foto: Benoît Derrier/CC)

Arrangøren medgir at konserten burde vært holdt på et sted med mer plass.

Da det ble klart at den svenske superstjernen Robyn kommer til Bergen i mars var ikke bergenserne vonde å be. Alle billettene til Peer Gynt Salen i Grieghallen ble revet bort på under en time, og mange måtte skuffet innse at de ikke hadde hellet med seg denne gangen.

– Det er tydelig at bergenspublikummet elsker Robyn, skrev bookingansvarlige Stageway i en pressemelding etter salgsboomen.

Nå erkjenner arrangøren at konserten kanskje skulle vært holdt på et sted med høyere kapasitet for å dekke etterspørselen.

Tar selvkritikk

Avgjørelsen om å arrangere konserten i Peer Gynt Salen ble tatt av Stageway i samråd med Robyns agent. Kapasiteten er på 1 500. Ansvarlig for prosjektet, Sigve Prestnes, medgir at det hele kunne vært håndtert annerledes.

– Hadde vi visst at vi kunne selge fem tusen billetter før vi booket konserten i Grieghallen ville vi nok forsøkt å få den et sted med mer plass, sier Prestnes.

Samtidig er han langt fra misfornøyd med tingenes tilstand.

– Vi slipper nå bekymringen om konserten skal selge ut eller ikke. Arrangementet er enda ikke avholdt, men vi vet vi vil tjene penger på det.

Vurderte flytting

Stageway var inne på tanken om å flytte konserten, men slo det fra seg etter å ha gått gjennom saken.

– Vi vurderte om vi skulle flytte konserten, men en slik flytting er kostbart og man løper da ny risiko for at arrangementet skal falle gjennom, forklarer Prestnes.

Konserten holdes dermed som planlagt i Grieghallen, 17. mars. Dagen etter reiser Robyn videre til hovedstaden og et fullsatt Oslo Spektrum.

Flere muligheter

Fikk du ikke billett finnes det imidlertid flere muligheter for å få sett Robyn på norsk jord i år.

I januar ble det bekreftet at den svenske popdronningen er blant artistene som står øverst på plakaten for årets Hovefestival.

– Som liveartist er Robyn i en egen klasse, og vi tviler ikke et sekund på at det blir helt magisk å se henne på landets største festivalscene, skriver festivalen.

Hovefestivalen arrangeres på Tromøya utenfor Arendal fra 28. juni til 1. juli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *