gammel brostein

Fem på Galleriet – nedlegging av aldershjem

Arnt-Inge Høylo: - Det er jo ikke positivt. Hele tiden ser vi i avisa at de bruker millioner på diverse prosjekter, mens de neste dag ikke har nok til kjernesaker som eldreomsorg. Foto: Ida Kristine Ervik

Som følge av stramt budsjett vurderer kommunen å legge ned et aldershjem. Hvilke tanker har du om det?


Ana Ranca: - Vi burde prioritere eldre i budsjettet. De bygde dette landet, gjorde de ikke? Nå er det vår tur til å ta oss av dem. Foto: Ida Kristine Ervik

Frank Hertzberg: - Jeg har en samboer som jobber som hjemmesykepleier, så jeg vet hvor hektisk dette arbeidet er. Dersom et aldershjem skal legges ned synes jeg synd på både ansatte og beboere. Foto: Ida Kristine Ervik

Lillian Heen: - Jeg synes dette budsjettet er en stor skam. Beboerne på disse stedene er i stor grad hjelpeløse, og dette forslaget vil gå ut over både eldre og unge. Budsjettet burde endres. Foto: Ida Kristine Ervik

Arne Nilsen: - Skal de skuffe alle de eldre inn på ett aldershjem? Jeg har ikke satt meg veldig inn i budsjettet, men jeg vet ikke hvordan dette vil fungere. Foto: Ida Kristine Ervik

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *