gammel brostein

Cato Hansen får ikke spille

Cato Hansen har fått minimalt med spilletid siden han be kjøpt av Brann , melder Bergens Tidende. Han fikk ikke delta i lørdagens kamp mot Tromsø, og Hansen uttaler til BT at han er skuffet. – Alle har vel et ønske om å spille mer. Da BT snakket med branntrener Rune Skarsfjord, begrunnet han valget med Hansens fravær fra treningene den siste tiden. – Cato har vært borte med skade i tre uker og ut fra treningene valgte vi heller andre spillere til kampen mot Tromsø. Hansen selv mener han var frisk nok til å spille. – Jeg er frisk etter skulderskaden, jeg trente hele forrige uke og to dager i uken før. Jeg var klar for kamp, og følte meg helt fin, sier Hansen til BT.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *