gammel brostein

Linux til folket!

Linux-bloggen (faksimile: http://alexander.karlstad.be/)

De siste årene har jeg, mer eller mindre aktivt, blogget. Og det i all hovedsak om Linux. I løpet av praksisen har bloggen fått en mer tilspisset vending, og den omhandler nå i all hovedsak om Linux for nye og interesserte brukere, gjerne de som allerede bruker Windows.

Er du interessert i hva Linux har å by på? Har du lyst til å prøve uten å fjerne Windows på maskinen din? Lurer du på om programmer du bruker i Windows vil fungere i en Linux-distribusjon? Ta en titt på bloggen og se om du finner svar. Kom med kommentarer og innspill og si hva du mener, om jeg mangler noe eller om ting bare er helt på jordet. More to come!

Besøk bloggen min her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *