gammel brostein

Har du sett?

Bruker du mye tid på YouTube, uten helt å vite hvor du skal begynne? Tim Wassmo har laget en blogg som samler noen av de beste eller morsomstene klippene på internett. Her finner du alt fra seriøse dokumentarer til kjipe hjemmeulykker.

Video på internett har siden Youtube ble åpnet i 2005 blitt daglig konsum for nesten enhver datamaskin, og øker stadig sitt enorme arkiv. Det vises for eksempel 12,2 milliarder videoer hver dag på YouTube (Les denne) og det kan med andre ord være ganske lett å gå seg vill i jungelen. Det kommer til å lenkes til alt i fra NRKs dokumentarer til YouTubes “best home videos” og samtidig kommenteres litt rundt videoen det lenkes til.

Bloggen kan du lese her!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *