gammel brostein

Forstå rap, om du kan

Godstoget fra nordnorge på talerstolen

Som en del av utdannelsen min har jeg sett meg nødt til å angripe min egen fascinasjon for en musikksjanger som av mange ses på som tullball og styggedom: Rap.

Siden jeg var ganske ung har rap og hiphop-kultur preget livet mitt, som det har preget unge menn og kvinner over hele verden, hinsides amerikansk storbyslum og vestindiske dansesaler.

I anledning vår internpraksis for nye medier har jeg opprettet en blogg der jeg vil oversette kryptiske stykker tekst, og se på rap som kulturfenomen, med et halvkritisk, småanalytisk blikk. Dette med fare for å ende opp som paria i egen omgangskrets, etter som bloggen muligens bryter med G-KODEN..

Hørtes det interessant ut? Klikk HER for å besøke Feita Ledd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *