gammel brostein

Dramamesterne – en blogg om dansk film og -tv

Danskene utmerker seg i stadig større grad for sine filmer og tv-serier. Jeg er én av mange nordmenn som er blitt bitt av basillen de siste årene – og kan sies å være godt over middels interessert i dansk film-og tv-drama. Hvorfor er samtlige av Susanne Biers filmer kritikerroste – og hvorfor nomineres filmene hennes til Oscar? Hva er grunnen til at serier som Nicolaj og Julie og Borgen begeistrer et så stort publikum her til lands? Hva er det egentlig med danskene? Hvilke historier har de å fortelle som vi nordmenn ikke har?


I bloggen min Dramamesterne skal jeg prøve å reflektere litt rundt disse spørsmålene, og oppdatere om hva som skjer innen dansk dramaproduksjon, både innen film og tv.

Besøk bloggen min her! http://kaddo88.wordpress.com/

Post navigation

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *