gammel brostein

Overnattet på Luuxus-hotell

Rein Isane fikk en noe uventet start på søndagen, da han våknet på utestedet Luux i 10.30 tiden, mutters alene.

21-åringen fra Balestrand var nok en smule forvirret da han våknet opp i det tomme utestedet i Christian Michelsens gate. Mest sannsynlig har Isane sovnet på toalettet og dermed har ikke de ansatte ved Luux funnet han når de låste.

Ringte politiet
I frykt for å utløse alarmer på utestedet, valgte Rein å ringe til politiet for å komme seg ut. Politiet fikk meldingen rundt en halvtime etter oppvåkningen, og med hjelp fra både politi og vektere kunne Isane rusle ut i friluft rundt halv-tolv tiden, uten særlig dramatikk.

Beklager bryderiet
Rein sier til BT.no at det ikke er første gang han ikke sovner på fest, men han hadde nok likevel ikke forventet en slik slutt på lørdagskvelden. Isane takker politiet i Bergen, og beklager at politiet måtte ta seg bryet med å rykke ut til utestedet.

Ikke redd for å drite seg ut
Rein ser ikke særlig alvorlig på hendelsen og sier han ikke er redd for å drite seg ut. Han setter likevel spørsmålstegn ved at ikke personalet fant han når de skulle låse for kvelden. Politiet kan i etterkant opplyse om at de har kommet i kontakt med de som låste Isane inne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *